ИЗТЕГЛИ ВЕСТНИК Публикувай ОБЯВА

Професионални възможности за зъболекари

Внимание! Важно за кандидатите за работа в чужбина.... виж цялата информация

POZVANETE.bg е национална платформа за публикуване на обяви, но не е техен подател и не носи отговорност за съдържанието и истинността им съгласно Общите условия за ползване на pozvanete.bg.

Обявата, която преглеждате е за работа в чужбина. Съветваме Ви да прочетете нашите напътствия, за да избегнете възможностите да бъдете подведени.

Обяви за работа в чужбина се подават от лица - посредници, които не са работодатели и получават комисион за извършваната от тях дейност.

Търсещото работа в чужбина лице, не подлежи на таксуване от фирмите - посредници.
Има случаи на измамени потребители заплатили пътни/комисион/режийни/ разходи за настаняване и не получили договорената работа/условия/ възнаграждение.

Фирмата - посредник, трябва да притежава лиценз за посредническа дейност издаден от Агенция по заетостта. Справка за регистрираните фирми, може да направите на страницата на сайта на агенцията https://www.az.government.bg/bg/ в меню"Фирми посредници".

Не давайте пари на ръка без официален документ.

Препоръчително е да ползвате плащане по банков път, защото само така може да бъде проследено.
Преди плащане на комисион за посредническа дейност и заминаване в чужбина, задължително се консултирайте със служител на Агенцията по заетостта, така ще предотвратите евентуални измами.

Приемни на Агенцията по заетостта може да намерите тук:

https://www.az.government.bg/contacts/offices/

Описание на обявата

Ай Би Ай Ко ЕООД с удостоверение за извършване на трудово посредническа практика в чужбина номер 1767 предлага в качеството си на представител за България на утвърдена в Белгия и Франция програма професионални възможности за зъболекари, които биха искали да придобият дентална клиника или собствена практика във Франция и Белгия. Нашият партньор ще ви съдейства за пълна и плавна интеграция в новия град и работно място! Изисквания за длъжността  Поне 2 години професионален опит като зъболекар е задължителен  Диплома за дентален специалист издадена или призната в Европейския съюз Eвропейска националност или дългосрочна виза за пребиваване в страна от Европейския съюз Ако дипломата за дентален специалист е придобита извън Европейския съюз, следва да е призната в страна от него преди поне 3 последователни години  Желание за дългосрочна релокация във Франция Владеене на език Английски на В2 ниво Основни отговорности Зъболечение и консултации Трудово възнаграждение и допълнителни детайли Заплащане - Брутната годишна печалба варира между 250.000€ и 450.000€, в зависимост от местоположението, работните часове и пациентите Среден нетен месечен доход от 5.500€ до 7.500€, варира според денталната практика и семейното положение на специалиста, реалистично е 10к. Годишни спестявания в рамките 28.500€ до 54.500€, в зависимост от проекта и семейното положение Осигуровки Работни часове - От 35 до 40 часа на седмица 10 работни месеца на година Пълна и плавна интеграция в новия град и работно място Работни дни седмично - 5 Отпуск Настаняване - съдействие с намиране на квартира Храна - не е осигурена Транспорт до Франция - поема се от компанията, която ще се погрижи за вашата кандидатура Документи за кандидатстване CV / на английски или френски с ясно описан опит и образование като зъболекар на: office@ibi-co.com
Обявата е посетена: 184 пъти
close
Съобщение
Изпрати
close
Съобщи за нередност
Изпрати