ИЗТЕГЛИ ВЕСТНИК Публикувай ОБЯВА

Българският сертифициран GDSN data pool

Описание на обявата

EComGrid – дигитални паспорти за вашите продукти за целия свят Българските производители, доставчици, търговци на едро и дребно могат да споделят качествени данни за продуктите бързо, лесно и сигурно посредством платформа, изградена по международен стандарт.

Сдружение GS1 България, в качеството си на търговски представител, предлага услугата „Синхронизация на продуктови данни“, като част от Глобалната мрежа за синхронизация на данни, GDSN. GDSN е най-голямата мрежа от сертифицирани бази данни за ефективно споделяне на продуктова информация, както на местно ниво, така и в целия свят, в т.ч. необходими данни за поръчване, при складиране и логистика, и за управление на продажбите.

Мрежата обхваща 44 бази данни (data pools), от които 20 са в Европа. В Китай решението е допълнително обвързано с митническото деклариране и освобождаване на стоки при внос и износ, а в САЩ е задължително при внос.

В GDSN висококачествено продуктово съдържание се въвежда, поддържа, споделя и актуализира автоматично, и е гарантирано, че търговските партньори имат бърз достъп до най-актуалната и пълна информация за продуктите, предмет на техния търговски интерес и бизнес отношения.

Адаптираното решение на база данни за България е с името EComGrid и е базирано на технологията на atrify, която е един от утвърдените в цял свят софтуерни разработчици на такъв тип бази данни. EComGrid/Atrify има за цел да помогне на бизнеса в България да посрещне все по-сложните изисквания към продуктовите данни от страна на потребители, търговски партньори и регулаторни органи в условията на увеличаващата се дигитализация.

Таксите за включване към data pool-а в България са съобразени с разликите в икономиките. Използването на услугата води до освобождаване на капацитет за фирмите и се повишаване на качеството и точността на информацията.

За информация относно EComGrid, безплатни консултации и възможностите за регистрация , моля да се свържете се с GS1 България на gs1bulgaria@gs1bg.org и на телефон 02/ 8117439

Обявата е посетена: 164 пъти
close
Съобщение
Изпрати
close
Съобщи за нередност
Изпрати