Публикувай ОБЯВА

Тоблер скеле - скелета, кофражи, хаспели под наем

Описание на обявата

Тоблер скеле - скелета, кофражи, хаспели под наем

Нашата цел е да Ви предложим цялостно обслужване в допълнение към отличните системи за скелета и кофражи. За нас удовлетвореността на клиентите означава много повече от правилното и точно изпълнение на Вашата поръчка. Нашата амбиция е да бъдем Вашият компетентен партньор за всички въпроси, свързани с професионалното изграждане на временна конструкция. Освен нови системи за скелета и кофражи, ние предлагаме скеле втора употреба и кофраж втора ръка, както и наемане на строително оборудване.

Имате нужда от скеле или кофраж, бързо и евтино? Ние Ви предлагаме нашата обширна програма за отдаване под наем на различни видове строителни скелета и кофражи.

Тоблер Скеле ООД може да Ви предложи скеле втора употреба, както и кофраж втора ръка, които са в отлично състояние. При нас ще намерите качествени скелета втора употреба на изгодни цени. Предлагаме кофраж и скеле втора ръка, които отговарят на изискванията за сигурност и безопасност. Избирайки кофраж или скеле втора употреба, Вие ще спестите не само средства, но и време в търсене на решение за Вашия проблем. Ще се радваме да Ви посъветваме и да Ви изготвим оферта за скеле втора ръка, съобразена с личните Ви предпочитания и бюджет, както и с възможностите за транспорт и доставка.

Обявата е посетена: 1112 пъти
close
Съобщение
Изпрати
close
Съобщи за нередност
Изпрати
ИЗТЕГЛИ ВЕСТНИК